Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu

Veri sorumlusu, kişisel verilerin işlenmesini düzenleyen KVKK kapsamında, En Süper Market'tir. İletişim bilgileri aşağıda belirtilmiştir:

En Süper Market
Mimarsinan OSB. Mah. 19. Cad. No: 58 Melikgazi/Kayseri
0533 424 38 00
[email protected]

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel veriler, aşağıdaki amaçlarla işlenebilir:

Müşteri ilişkilerinin yönetimi
Ürün ve hizmet sunumu
Faturalandırma ve ödeme işlemleri
İletişim ve destek sağlama
Reklam ve pazarlama faaliyetleri
İstatistiksel analizler


Toplanan Kişisel Veriler

En Süper Market, sadece gerekli olan kişisel verileri toplar ve işler. Toplanan kişisel veriler, adınız, soyadınız, iletişim bilgileriniz ve En Süper Market hizmetleri ile ilgili diğer bilgileri içerebilir.


Kişisel Verilerin Saklama Süresi

Kişisel veriler, yasal gereksinimlere ve işleme amacına uygun olarak saklanır. Kişisel veriler işleme amacı sona erdikten sonra silinecek veya yok edilecektir.


Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel veriler, yasal gereksinimler doğrultusunda veya işbirliği yaptığımız üçüncü taraflarla paylaşılabilir. Kişisel veriler, yasal düzenlemelere uygun olarak ve kişisel verilerin korunmasına dikkat edilerek paylaşılır.


Kişisel Verilere Erişim

KVKK uyarınca, kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızı kullanabilirsiniz. Bu haklarınız şunları içerir: bilgi alma, düzeltilme, silme, aktarma, işleme itiraz ve itiraz sonucu mevcut haklarınızı kullanmak için iletişime geçebilirsiniz.


Değişiklikler ve Güncellemeler

En Süper Market, bu aydınlatma metnini güncelleme hakkını saklı tutar ve güncellemeler web sitemizde paylaşılacaktır. Bu nedenle, düzenli olarak bu metni kontrol etmeniz önemlidir.
KVKK'ye uygun olarak kişisel verilerinizi koruma konusundaki taahhütlerimizi anlamak ve güvence altına almak için bu metni dikkatlice okuyunuz.
Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.